Gentus
Stoppa smutsen
Om oss

 

 

Vi stoppar smuts
Gentus är specialiserade på lösningar för sko-, sul- och hjulrengöring. Syftet med våra produkter är i första hand att hindra spridning av smuts från ett område till ett annat. Bland våra kunder finns t.ex. industri, kontor, hotell, offentlig förvaltning och privatkunder. Vi värdesätter ett nära samarbete med våra kunder för att alltid hitta den bästa lösningen.

Våra ledord är funktionalitet, kvalitet och service
Funktionalitet innebär att våra produkter skall möte eller överträffa våra kunders förväntningar på det problem som varje produkt skall lösa.

Kvalitet
innebär att produkterna skall kunna användas under lång tid utan driftsstörningar och med minimalt underhåll. Kvalitet innebär även att vi arbetar efter standardiserade processer för att minimera risken för fel.

Service
innebär att du som kund alltid skall känna dig trygg i hela affären från förfrågan till slutleverans.

 

Fokus ger oss kunskap
Eftersom vi är starkt nischade mot just sko-, sul och hjulrengöring innebär det att vi har stor erfarenhet inom dessa områden. Behoven hos våra kunder kan se väldigt olika ut, och det är därför viktigt för oss att erbjuda ett fullsortiment inom vårt område för att kunna erbjuda den bästa lösningen vid varje enskilt tillfälle.

Vi startade 1994
Gentus AB började sin verksamhet 1994 som HL Upphandlingsbyrå. Syftet var att vara en förmedlande länk mellan leverantörer och upphandlande enheter vid offentlig upphandling inom EU. 2007 togs ett strategiskt beslut att lämna verksamheten inom offentlig upphandling för att istället satsa på produkter inom sko-, sul- och hjulrengöring. 2010 bytte vi namn till Gentus AB. Vårt sortiment inom hjulrengöring finns på
www.profilgate.se och sortimentet för skoputsmaskiner finns på www.gentus.eu. Gentus AB är ett privatägt familjeföretag som har sin bas i Hovås, strax söder om Göteborg, på västkusten i Sverige. 

 

HemProdukterStoppa smutsenYouTube klippReferenserOm ossKontaktPress