Gentus
Stoppa smutsen
Stoppa smutsen
 
Våra lösningar stoppar smuts i ett så tidigt skede som möjligt. Vi har vant vid att smuts kommer in i våra arbetslokaler och att lokalerna måste städas med en viss frekvens. Våra produkter erbjuder en annan lösning, smutsen skall aldrig komma in helt enkelt.

Fördelen är en renare miljö som ger minskad risk för kvalitetsbrister och produktionsstörningar. Dessutom ger mindre smuts ett minskat behov av städning vilket ger lägre kostnader.

Den vanligaste orsaken till att smuts kommer in är att det fastnar på hjul och skor och sedan lossnar inne i lokalerna. Med en effektiv rengöring borstas smutsen av redan innan den kommer in och man undviker vidare spridning i lokalerna.

Våra lösningar ger
Mindre smuts
Minskade städkostnader
Säkrare produktion
Säkrare kvalitet
Ren produktion

För företag med höga krav på renhet inom produktionen erbjuder vi lösningar för rengöring av skor eller hjul på truckar och pallyftare.

Här finns t.ex. företag med produktion inom teknik, livsmedel, medicinteknik, läkemedel eller elektronik.

Här placeras våra lösningar!

Våra lösningar kan placeras på många olika ställen. Utgångspunkten är att man vill komma åt smuts som förs in i produktions- eller lagerlokaler via hjul eller skosulor.

Titta in i vår exempelfabrik nedan så ser du var våra lösningar brukar installeras. Klicka på bilden för att få upp den som pdf-fil.


ProfilGate Clean Factrory Plan
Klicka på bilden för att få upp som pdf-fil
Oren produktion

För företag med smutsig produktion kan man behöva stoppa spridning av smuts in till omklädningsrum, fikarum eller in på kontoret. Vi har flera lösningar för att rengöra skor undertill och stoppa smutsen från att komma vidare.

Här finns företag i största allmänhet inom industri och produktion.

Neptun BC1 stöveltvätt
Neptun stöveltvätt
 
 
Tvätt eller desinficering av skor och stövlar

För företag med mycket smutsig produktion kan det finnas behov att tvätta skor undertill innan man går ut ur produktionslokalen. Vi kan erbjuda lösningar där anläggningen ansluts till vatten och avlopp med matning av rengöringsmedel.

Inom t.ex. livsmedelsindustrin finns ofta behov av desinficering. Man ersätter då rengöringsmedlet med ett desinfektionsmedel och skosulan desinficeras vid passage.

Vi har även lösningar som tvättar eller desinficerar stövlar.

För våta miljöer kan vi erbjuda professionell utrustning för att torka skor, stövlar och handskar.
 Mistral stöveltork
Mistral torkning av skor, handskar, stövlar, kängor etc.


HemProdukterStoppa smutsenYouTube klippReferenserOm ossKontaktPress